Egmose Marine Center

Egmose Marine Center Bådopbevaring

Egmose Marine Center har i dag 2 opbevarings haller på henholdsvis 1100 m2 og 750 m2 begge haller er isoleret med 200 mm isolering på vægge, og loft. Belægning i hallerne er henholdsvis Fliser og betongulv, og alle vægge er beklædt med gipsplader. Det betyder at hallerne er frostfri så man ikke skal bekymre sig om støv og skidt på båden.

Prisen på opbevaring er 250 kr. inkl. moms, Prisen er inkl. transport af jeres båd til opbevaringshallerne om efteråret, og til havnen om foråret. Hvis man vil have adgang til båden kan man få et nøglekort, hvor man kan komme frit alle ugens dage mellem kl. 8,00 – 20,00 Man giver et depositum på 125 kr. inkl. moms for kortet. Depositumet vil man selvfølgelig få retur, den dag man ikke vil benytte vores opbevarings hal mere.


Hallerne er sikret med tyverialarm, og den bliver automatisk aktiveret mellem kl. 20.00 og kl. 8,00. Når det bliver tid for forårs klargøring, såsom polering og slibning af båden. Har vi et stort udvalg af forskellige produkter i vores butik, så båden kan klare den nye sæson. Hvis man ikke har lyst til at klargøre båden selv, kan vi sagtens klargøre båden til forårs sæsonen.  Om det er polering eller bundbehandling på båden spiller ingen rolle, ingen opgave er for lille eller stor. Vælger man at polere eller slibe på båden selv, skal man leje udstyr hos os. For at mindske det slibe og polerer støv der vil komme har vi indkøbt specielt udstyr til dette.

Mange både har i dag behov for strøm, så derfor har man mulighed for at få strøm til båden, hver stikkontakt har en el måler, og aflåst med hængelås. Prisen for strømmen er 2,50 kr. inkl. moms. Pr. kilowatt.

Har du / I nogle udbesvaret spørgsmål er I velkommen til at kontakte os for yderlig information.

ONLINE PLADSBESTILLING